Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AES. Als je het bestand wilt openen AES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AES Crypt Encrypted Format Packetizer

Wat is een bestand AES?

Bestand gecodeerd door AES Crypt, een programma dat wordt gebruikt voor het beveiligen van bestanden met AES-encryptie. Beveiligt een bestand dat is beveiligd door een 256-bits encryptiealgoritme en een wachtwoord. Vereist het wachtwoord dat werd gebruikt om het bestand te coderen om het bestand terug te keren naar het origineel.

AES-bestanden zijn handig om gevoelige persoonlijke en zakelijke documenten te beschermen. AES Crypt-gebruikers versleutelen vaak documenten en sturen ze per email.

Wanneer AES Crypt een gecodeerd bestand maakt, voegt het de extensie ".Aes" toe aan de bestandsnaam. Bijvoorbeeld, wanneer AES Crypt een document codeert met de naam mydocument.Docx, wordt er een nieuw bestand genaamd mydocument.Docx.Aes gecreëerd. U kunt dubbelklikken op dit bestand en typ het wachtwoord om het originele bestand te openen.

AES is een gebruikelijke vorm van versleuteling. Andere encryptieprogramma's kunnen ook de extensie ".Aes" gebruiken.

Hoe een bestand openen AES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AES openen

Andere problemen met een bestand AES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AES:

  • het gekozen bestand AES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand