Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AET. Als je het bestand wilt openen AET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe After Effects Template Format Adobe Systems

Wat is een bestand AET?

Een AET-bestand is een project sjabloon gemaakt door After Effects, een video productie applicatie. Het bevat een video compositiesjabloon, die kan worden gebruikt als uitgangspunt voor het maken van meerdere .AEP-videoprojecten. AET-bestanden kunnen audio, afbeeldingen en videoclips bevatten, een tijdlijn en verschillende effecten die op de film kunnen worden toegepast.

Het AET-bestand is een van de twee bestandstypen die worden gebruikt om videobewerkingsprojectjablonen op te slaan in After Effects. Het hoofdformaat is het AET-bestand, dat is opgeslagen in binair formaat. De andere formatsjablonen kunnen worden opgeslagen in is het .AETX-bestand, dat is een tekstgebaseerde XML-sjabloon.

Als u een After Effects-project wilt maken, selecteert u Bestand & rarr. Nieuw & rarr. Nieuw project en klik vervolgens op Bestand & rarr. Opslaan of opslaan als & rarr. Opslaan als ... En kies 'Adobe After Effects Template Project' in het vervolgkeuzemenu 'Bestandsformaat'.

Om een ​​After Effects-project te openen, selecteer Bestand & rarr. Open project....

Hoe een bestand openen AET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AET openen

Andere problemen met een bestand AET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AET:

  • het gekozen bestand AET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand