Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AETX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AETX. Als je het bestand wilt openen AETX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AETX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe After Effects Format Adobe Systems

Wat is een bestand AETX?

XML project sjabloon bestand gemaakt door After Effects, een video productie applicatie. Opslaan van een video compositiesjabloon, die kan worden gebruikt als uitgangspunt voor het maken van meerdere .AEPX videoprojecten met dezelfde eigenschappen.

Oudere versies van After Effects gebruiken de .AET-extensie, die een binair bestandsformaat gebruikt in plaats van een XML-formaat.

Hoe een bestand openen AETX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AETX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AETX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AETX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AETX openen

Andere problemen met een bestand AETX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AETX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AETX:

  • het gekozen bestand AETX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AETX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AETX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand