Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AEX. Als je het bestand wilt openen AEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Greetings Card Format Alpha Software

Wat is een bestand AEX?

Bestand gemaakt door Alpha Five, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van webapplicaties. Opslaat gecompileerde Xbasic event handler programma code, die globale functies voor de applicatie bevat. Verwezen als een bibliotheek door Alpha Five grid componenten.

AEX-bestanden kunnen worden gecreëerd door de Compile-functies in een AEX-bestand te controleren? Optie bij het maken van een webapplicatie. Standaard gebruikt het gegenereerde AEX-bestand dezelfde voorvoegselnaam als het bijbehorende .ADB-bestand.

Hoe een bestand openen AEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AEX openen

Andere problemen met een bestand AEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AEX:

  • het gekozen bestand AEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand