Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AFD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AFD. Als je het bestand wilt openen AFD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AFD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alphacam Flame Drawing Format Planit

Wat is een bestand AFD?

CAD bestand gemaakt door Alphacam, een CAD houtbewerking applicatie. Bevat een vlamtekening die een 3D-ontwerp specificeert dat met een vlamgereedschap wordt gesneden. Kan worden gebruikt voor het snijden van eenvoudige onderdelen of complexe vijf-assige 3D componenten.

Hoe een bestand openen AFD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AFD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AFD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AFD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AFD openen

Andere problemen met een bestand AFD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AFD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AFD:

  • het gekozen bestand AFD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AFD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AFD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand