Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AFF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AFF. Als je het bestand wilt openen AFF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AFF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Advanced Forensics Format Disk Image Basis Technology

Wat is een bestand AFF?

Schijfafbeelding gecreëerd in de Advanced Forensics Format (AFF), een open bestandformaat dat gebruikt wordt om digitaal bewijs vast te leggen voor gerechtelijke procedures. Kan zowel de gegevens van de rauwe schijf als willekeurige metadata opslaan. Ondersteunt twee soorten compressie, zlib en LZMA.

Een AFF-bestand kan worden verdeeld in een splitarchief van meerdere bestanden die de .AFD-bestandsextensie gebruiken. Advanced Forensics Format programma's kunnen ook metadata extraheren uit de disk image en opslaan in een .AFM bestand.

Versie 2 van de AFF-specificatie ondersteunt ook encryptie.

Hoe een bestand openen AFF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AFF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AFF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AFF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AFF openen

Andere problemen met een bestand AFF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AFF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AFF:

  • het gekozen bestand AFF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AFF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AFF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand