Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AFP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AFP. Als je het bestand wilt openen AFP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AFP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileProtector Encrypted Format AndrosaSoft

Wat is een bestand AFP?

Bestand versleuteld met Androsa FileProtector, een professioneel freeware bestandscryptieprogramma voor Windows. Beschermt elk type bestand door de inhoud te coderen met een geavanceerd cryptografie systeem.

Encryptie-algoritmen die door FileProtector worden ondersteund, omvatten AES (256-bits / 192-bits / 128-bits), TripleDES (192-bits) en DES (64-bits) encryptie.

Hoe een bestand openen AFP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AFP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AFP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AFP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AFP openen

Andere problemen met een bestand AFP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AFP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AFP:

  • het gekozen bestand AFP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AFP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AFP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand