Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AFS. Als je het bestand wilt openen AFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
STAAD.foundation Project Format Bentley Systems

Wat is een bestand AFS?

Een AFS-bestand is een project gemaakt door STAAD.Foundation, een CAD-programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen en bestuderen van bouwfundamenten. Het bevat fundamentele componenten en hun fysieke eigenschappen en kunnen betonplaten, mazen en gronden omvatten. AFS-bestanden kunnen worden gebruikt om de structurele geluid van een ontwerp te analyseren.

AFS-bestanden werden vervangen door SFA-bestanden met de release van versie 7. Ook werd STAAD.Foundation vernoemd naar STAAD Foundation Advanced met de release.

Hoe een bestand openen AFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AFS openen

Andere problemen met een bestand AFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AFS:

  • het gekozen bestand AFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand