Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AFT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AFT. Als je het bestand wilt openen AFT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AFT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Family Tree Data Format Ancestry.com

Wat is een bestand AFT?

Bevat genealogische informatie, zoals namen en informatie over familieleden. Gebruikt voor het bouwen van een stamboom van Ancestry.Com. Kan worden bijgewerkt met gegevens van de Ancestry.Com website.

Hoe een bestand openen AFT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AFT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AFT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AFT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AFT openen

Andere problemen met een bestand AFT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AFT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AFT:

  • het gekozen bestand AFT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AFT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AFT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand