Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AGGR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AGGR. Als je het bestand wilt openen AGGR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AGGR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Captivate Aggregator Format Adobe Systems

Wat is een bestand AGGR?

Bestand gemaakt door Adobe Captivate, een schermopname en multimedia publishing applicatie. Bevat een aggregaat van meerdere .CPTX of .CP Captivate-projecten die werden gepubliceerd als .SWF-bestanden. Wordt gebruikt voor het combineren van projecten samen in een single .SWF of standalone .EXE leverbaar.

AGGR-bestanden bevatten een inhoudsopgave (TOC) die de namen van de verschillende modules (.SWF-bestanden) gebruikt. Aangezien de gebruiker navigeert met de TOC, gebruiken ontwerpers vaak dezelfde template voor het maken van meerdere projecten en combineren ze vervolgens in een AGGR-bestand. Op deze manier is de look en feel consistent tussen modules.

Als u een aggregatorbestand wilt maken, selecteert u Bestand & rarr. Nieuw & rarr. Aggregator Project in Captivate. Vanuit het resulterende dialoogvenster kunt u modules toevoegen door het plus (+) symbool te selecteren.

Hoe een bestand openen AGGR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AGGR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AGGR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AGGR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AGGR openen

Andere problemen met een bestand AGGR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AGGR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AGGR:

  • het gekozen bestand AGGR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AGGR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AGGR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand