Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AGI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AGI. Als je het bestand wilt openen AGI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AGI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Asterisk Gateway Interface Format Digium

Wat is een bestand AGI?

Script gebruikt door Asterisk, een uitbreidbaar open source telefonie systeem. Kan gebruikt worden om processen te automatiseren of extra functionaliteit toe te voegen aan het Asterisk programma. Typisch geschreven in Perl, maar kan ook worden geschreven in PHP, C, Pascal, of met behulp van de Bourne Shell.

Hoe een bestand openen AGI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AGI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AGI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AGI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AGI openen

Andere problemen met een bestand AGI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AGI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AGI:

  • het gekozen bestand AGI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AGI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AGI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand