Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AGIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AGIF. Als je het bestand wilt openen AGIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AGIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Active GIF Creator Project Format Image Tools Group

Wat is een bestand AGIF?

GIF-animatie gemaakt met Active GIF Creator, een programma voor het maken en optimaliseren van geanimeerde .GIF-afbeeldingen. Bevat een reeks afbeeldingen die kunnen worden bekeken en bewerkt met Active GIF Creator.

Actieve GIF Creator-projecten worden opgeslagen met een extensie ".Agif", terwijl de laatste geanimeerde GIF-bestanden worden geëxporteerd met de standaard ".Gif" extensie.

Hoe een bestand openen AGIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AGIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AGIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AGIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AGIF openen

Andere problemen met een bestand AGIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AGIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AGIF:

  • het gekozen bestand AGIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AGIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AGIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand