Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AGM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AGM. Als je het bestand wilt openen AGM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AGM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audio Format DTS

Wat is een bestand AGM?

Bestand gebruikt door DTS Pro Series Surround Encoder, een programma dat wordt gebruikt voor het verpakken en coderen van audio bestanden. Bevat een verzameling compatibele audiobestanden en hun bestandslengte, bitsnelheid, sessiegegevens en metadata voor sampling rate. Gebruikt voor het coderen van audio dat op een cd of dvd kan worden geschreven.

AGM-bestanden kunnen worden gecodeerd in Surround Encoder voordat u een netwerk verzendt.

Hoe een bestand openen AGM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AGM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AGM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AGM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AGM openen

Andere problemen met een bestand AGM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AGM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AGM:

  • het gekozen bestand AGM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AGM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AGM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand