Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AGP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AGP. Als je het bestand wilt openen AGP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AGP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArtGem Project Format RL Vision

Wat is een bestand AGP?

32-bits gelaagd beeldbestand gemaakt met ArtGem. Bevat bewerkingsfuncties die lijken op Photoshop, maar gebruiken een meer basisinterface. Ondersteunt verfgereedschap, selecties, meerdere undos en filters.

ArtGem was verkocht als een shareware programma tussen 1999 en 2002, maar werd gestaakt door het gebrek aan registraties.

Hoe een bestand openen AGP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AGP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AGP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AGP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AGP openen

Andere problemen met een bestand AGP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AGP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AGP:

  • het gekozen bestand AGP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AGP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AGP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand