Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AHK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AHK. Als je het bestand wilt openen AHK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AHK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoHotkey Script Format AutoHotkey

Wat is een bestand AHK?

Een AHK-bestand is een script gemaakt met AutoHotkey, een programma dat wordt gebruikt voor het automatiseren van herhalende taken in Windows. Het wordt opgeslagen als een gewoon tekstbestand en bevat regels van code die kunnen worden uitgevoerd door AutoHotkey (AutoHotkey.Exe).

AutoHotkey-scripts kunnen ook sneltoetsen bevatten (gebruikt voor sneltoetsen) en hotstrings, die bepaalde tekststrengen automatisch vervangen wanneer u typt.

Hoe een bestand openen AHK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AHK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AHK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AHK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AHK openen

Andere problemen met een bestand AHK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AHK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AHK:

  • het gekozen bestand AHK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AHK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AHK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand