Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AHL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AHL. Als je het bestand wilt openen AHL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AHL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EMule Metadata Format eMule

Wat is een bestand AHL?

Configuratiebestand dat wordt gebruikt door eMule, een peer-to-peer (P2P) file sharing programma. Vervangt eDonkey, een eerdere file sharing client.

Het AHL-bestand kan worden gebruikt om de maximale aantallen bronnen te beperken die de client tegelijkertijd kan verbinden. (Selecteer Opties & rarr.Connection, dan Max Bronnen & rarr.File en voer een waarde in voor "Hard Limit"). EMule zal zoeken naar en verbinden met bronnen tot de Hard Limit-waarde is bereikt.

AHL staat voor "Auto Hard Limit."

Hoe een bestand openen AHL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AHL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AHL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AHL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AHL openen

Andere problemen met een bestand AHL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AHL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AHL:

  • het gekozen bestand AHL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AHL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AHL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand