Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AHU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AHU. Als je het bestand wilt openen AHU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AHU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Hue Saturation Lightness Format Adobe Systems

Wat is een bestand AHU?

Hue Saturation Lightness (HSL) bestand dat wordt gebruikt door Adobe Photoshop, een programma voor het bewerken van rasterafbeeldingen. Bevat voorgeprogrammeerde waarden voor de tint (0 tot 360), verzadiging (0 tot 100) en lichtheid (-100 tot 100) componenten van kleuruitstraling. Gebruikt voor het aanbrengen van kleurenaanpassingen op afbeeldingen.

In Photoshop kunnen HSL-eigenschappen worden geopend van de optie "Hue / Saturation Presets" in het aanpassingspaneel. De AHU-bestanden die deze eigenschappen bevatten, worden opgeslagen in de / Presets / Hue en Saturation / directory van de Photoshop-installatie.

De "L" in HSL kan ook staan ​​voor "Luminantie."

Hoe een bestand openen AHU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AHU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AHU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AHU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AHU openen

Andere problemen met een bestand AHU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AHU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AHU:

  • het gekozen bestand AHU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AHU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AHU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand