Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AHX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AHX. Als je het bestand wilt openen AHX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AHX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WinAHX Tracker Module Format N/A

Wat is een bestand AHX?

Bestand gemaakt in Abyss 'Highest Experience (AHX) formaat, een geluidsformaat voor het maken van gesynthetiseerde muziek vergelijkbaar met die gespeeld op Commodore 64-systemen. Ondersteunt C64 golfvormen inclusief de driehoek, zaagtand, vierkant en wit geluid.

Hoe een bestand openen AHX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AHX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AHX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AHX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AHX openen

Andere problemen met een bestand AHX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AHX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AHX:

  • het gekozen bestand AHX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AHX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AHX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand