Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIC. Als je het bestand wilt openen AIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Advanced Image Coding Format N/A

Wat is een bestand AIC?

Bitmap image bestand gecodeerd met Advanced Image Coding. Gebruik een compressiealgoritme dat de JPEG- en H.264-standaarden combineert. Soortgelijk aan het JPEG 2000 (.JP2) formaat, maar biedt hogere compressie-efficiëntie en schaalbaarheid.

AIC kan ook staan ​​voor "Apple Intermediate Codec", een videocodec die door Apple software wordt gebruikt. Deze bestanden hebben gewoonlijk een .MOV-extensie.

Hoe een bestand openen AIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIC openen

Andere problemen met een bestand AIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIC:

  • het gekozen bestand AIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand