Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIF. Als je het bestand wilt openen AIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audio Interchange File Format Sound Format Apple

Wat is een bestand AIF?

Een AIF-bestand is een audiobestand dat is gemaakt met behulp van het audio-uitwisselingsbestandsformaat (AIFF). Het bevat ongecomprimeerde CD-kwaliteit audio, vergelijkbaar met een .WAV-bestand en wordt gewoonlijk gebruikt voor het opslaan van standaard CD-audio.

Apple Computer heeft het AIFF-formaat ontwikkeld, gebaseerd op Electronic Arts '.IFF-formaat. Standaard AIFF-bestanden gebruiken een bemonsteringssnelheid van 44,1 kHz, zijn 16 bits, en hebben twee kanalen voor stereogeluid.

AIFF-bestanden gebruiken ook de extensie .AIFF.

Hoe een bestand openen AIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIF openen

Andere problemen met een bestand AIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIF:

  • het gekozen bestand AIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AIF
AIF naar MP3AIF naar 264