Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIFC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIFC. Als je het bestand wilt openen AIFC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIFC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audio Interchange File Format Sound File With Compression N/A

Wat is een bestand AIFC?

Gecomprimeerd. AIFF audio bestand dat wordt gebruikt door mediaspelers en gaming consoles. Bevat cd-kwaliteit audio. Soortgelijk aan een .WAV-bestand, maar gebruikt audio-compressie om de bestandsgrootte te verminderen. Kan ULAW-, ALAW- of G722-compressie bevatten. Algemeen aangeduid als een AIFF-C bestand.

Hoe een bestand openen AIFC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIFC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIFC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIFC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIFC openen

Andere problemen met een bestand AIFC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIFC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIFC:

  • het gekozen bestand AIFC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIFC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIFC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand