Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIFF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIFF. Als je het bestand wilt openen AIFF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIFF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audio Interchange File Format Apple

Wat is een bestand AIFF?

Hoogwaardig geluidsbestand gemaakt met behulp van het (AIFF) bestandsformaat. Bevat cd-kwaliteit audio opgeslagen in een niet-gecomprimeerde, lossless formaat, soortgelijke. WAV-bestanden. Gewoonlijk gebruikt audio-cd's te verbranden.

Het AIFF-bestandsformaat is gebaseerd op het Electronic Arts .IFF-formaat en werd oorspronkelijk ontwikkeld door Apple Computer. Standaard CD audio AIFF bestanden worden getest op 44.1KHz, zijn 16-bits, en hebben twee kanalen voor stereo geluid.

AIFF-bestanden worden meer algemeen gezien als .AIF op Windows-systemen.

Hoe een bestand openen AIFF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIFF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIFF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIFF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIFF openen

Andere problemen met een bestand AIFF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIFF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIFF:

  • het gekozen bestand AIFF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIFF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIFF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AIFF
AIFF naar MP3