Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIM. Als je het bestand wilt openen AIM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AIMMS ASCII Model Format Paragon Decision Technology

Wat is een bestand AIM?

AIMMS (Advanced Integrated Multidimensional Modeling Software) model opgeslagen in een tekstformaat. Bevat een bewerkingsmodel dat is gemaakt met behulp van de AIMMS-modelleringstaal. Net als een .AMB-bestand, maar opgeslagen als een ASCII-tekstbestand in plaats van een binair bestand.

Hoe een bestand openen AIM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIM openen

Andere problemen met een bestand AIM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIM:

  • het gekozen bestand AIM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand