Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIMPPL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIMPPL. Als je het bestand wilt openen AIMPPL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIMPPL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AIMP Media Player Playlist Format AIMP DevTeam

Wat is een bestand AIMPPL?

Muziek afspeellijst gemaakt door AIMP 3, een gratis muziekspeler voor Windows. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat een lijst met liedjes die u wilt afspelen. Leden kunnen in groepen worden georganiseerd en kunnen ook songmetadata bevatten.

Het AIMPPL formaat is geïntroduceerd met AIMP 3 en kan niet worden afgespeeld op oudere versies van de software.

Hoe een bestand openen AIMPPL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIMPPL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIMPPL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIMPPL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIMPPL openen

Andere problemen met een bestand AIMPPL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIMPPL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIMPPL:

  • het gekozen bestand AIMPPL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIMPPL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIMPPL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand