Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIN. Als je het bestand wilt openen AIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcView Attribute Index Format Valve

Wat is een bestand AIN?

Game data bestand gebruikt door games ontwikkeld met Source, een first-person shooter (FPS) game engine ontwikkeld door Valve. Biedt een navigatienetwerk, dat bestaat uit punten en aangesloten lijnen die potentiële traversale paden vormen voor niet-speler karakters (NPC's) of "bots" van kunstmatige intelligentie (AI). gebruikt voor real-time navigatie en beweging voor AI computer spelers.

De oorspronkelijke nodegraph is gemaakt met behulp van het Level Designer-onderdeel van de Source Engine SDK, die de klephammereditor wordt genoemd. Eenmaal voltooid, wordt een AIN-bestand automatisch gecompileerd door de bronmotor wanneer het spel geladen is. Het gecompileerde AIN-bestand is opgeslagen in de mapgraphs directory in de installatie map van het spel.

De Valve Source-motor wordt gebruikt voor games zoals Half-Life 2 en Team Fortress 2.

Hoe een bestand openen AIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIN openen

Andere problemen met een bestand AIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIN:

  • het gekozen bestand AIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand