Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIP. Als je het bestand wilt openen AIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Illustrator Plugin Format Adobe Systems

Wat is een bestand AIP?

Plugin bestand dat wordt gebruikt door Adobe Illustrator, een vector grafisch bewerkingsprogramma. Opslaan van een extensie die nieuwe functies en mogelijkheden aan de software voegt. Moet worden geplaatst in de / Plug-ins / map van de installatie map om actief te zijn.

Hoe een bestand openen AIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIP openen

Andere problemen met een bestand AIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIP:

  • het gekozen bestand AIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand