Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIR. Als je het bestand wilt openen AIR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe AIR Rich Internet Applications Adobe Systems

Wat is een bestand AIR?

Installer bestandsformaat gebruikt voor het distribueren van Adobe AIR-applicaties. AIR staat voor Adobe Integrated Runtime en is een multi-platform omgeving voor het uitvoeren van internetgebaseerde applicaties op het bureaublad.

Windows Vista-systemen kunnen de ".Air" -bestanduitbreiding niet correct registreren door een beveiligde bestandstype-associatie in het register.

Hoe een bestand openen AIR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIR openen

Andere problemen met een bestand AIR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIR:

  • het gekozen bestand AIR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand