Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIS. Als je het bestand wilt openen AIS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ACDSee Album Image Sequence Format ACD Systems

Wat is een bestand AIS?

Diashow bestand gemaakt door ACDSee foto-bewerkingssoftware. Bevat een reeks afbeeldingen, evenals overgangen, timing-instellingen en effecten. Vaak gebruikt voor het samenstellen van trouwfoto's of familiefoto's.

ACD Photo Manager gebruikt geen AIS-bestanden meer voor diavoorstellingen. In plaats daarvan publiceert het programma diavoorstellingen naar .EXE, .SCR en .SWF formaten. Opgeslagen diavoorstelling projecten gebruiken de extensie .ASW.

Hoe een bestand openen AIS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIS openen

Andere problemen met een bestand AIS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIS:

  • het gekozen bestand AIS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand