Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIT. Als je het bestand wilt openen AIT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Illustrator Template Format Adobe Systems

Wat is een bestand AIT?

Een AIT-bestand is een sjabloon gemaakt door Adobe Illustrator, een vector grafisch tekenprogramma. Het bevat de standaardinhoud, instellingen, afbeeldingen en lay-out voor een tekening. AIT-bestanden worden gebruikt om meerdere .AI-tekenbestanden te maken met dezelfde stijlen en opmaak.

AIT-sjablonen zijn nuttig voor het ontwerpen van afdrukmateriaal, webpagina's en mobiele mockups, logo's, film- en videografiek. Met de sjabloon kunt u ontwerpen dupliceren en ontwerpen delen met andere Illustrator-gebruikers.

U kunt een AIT-sjabloon openen door eenvoudig te dubbelklikken op het bestand of om File & rarr te selecteren. Open....

U kunt een AIT-sjabloon maken door File & rarr te selecteren. Nieuw in Sjabloon ... Of door File & rarr te selecteren. Opslaan als sjabloon ... Met een AI-bestand open.

U kunt ook sjablonen van Adobe Stock direct downloaden in Illustrator door File & rarr te selecteren. Nieuw ..., kies een sjabloon en klik op Downloaden.

AIT-sjablonen zijn typisch in de map Sjablonen in de Illustrator-installatie.

Hoe een bestand openen AIT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIT openen

Andere problemen met een bestand AIT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIT:

  • het gekozen bestand AIT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AIT
AIT naar AI6AIT naar BMP