Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AIU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AIU. Als je het bestand wilt openen AIU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AIU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Advanced Installer Updates Configuration Format Caphyon

Wat is een bestand AIU?

Configuratiebestand dat informatie bevat over een update naar een programma geïnstalleerd met Advanced Installer. Normaal gesproken aan klanten via de website van een softwarebedrijf. Gebruikt om te controleren of gebruikers de nieuwste versie van de software hebben geïnstalleerd en indien nodig updates verschaft.

AIU-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en beginnen met de regel:

.Aiu.

Alle AIU-bestanden bevatten de naam van het programma, de URL van het laatste installatieprogramma, de bestandsgrootte en het pad naar de installatie directory. Zij kunnen ook een beschrijving van het installatieprogramma, een lijst met functies, bugfixes, de registersleutel en het nummer van de huidige versie bevatten.

updates.Aiu - configuratie bestand dat gewoonlijk direct van een website wordt gedownload

Hoe een bestand openen AIU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AIU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AIU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AIU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AIU openen

Andere problemen met een bestand AIU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AIU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AIU:

  • het gekozen bestand AIU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AIU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AIU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand