Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALB. Als je het bestand wilt openen ALB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alpha Five Data Dictionary Alpha Software

Wat is een bestand ALB?

Bibliotheek gebruikt door Alpha Five, een IDE waarmee gebruikers webapplicaties kunnen ontwikkelen. Beveiligt gegevensboek informatie voor een .ADB bestand, inclusief instellingen, script pointers, menu's, gebruikers gedefinieerde functies, bitmaps, werkbalken en import definities.

ALB-bestanden worden opgeslagen als onderdeel van een algehele Alpha Five ontwikkelaar bibliotheek database. Ze kunnen worden hergebruikt in andere Alpha Five applicaties. Als u een bibliotheek aan een database wilt koppelen, selecteert u het tabblad 'Bibliotheken' in het venster 'Databaseeigenschappen'.

In 2013 werd Alpha Five Alpha Anywhere.

Hoe een bestand openen ALB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALB openen

Andere problemen met een bestand ALB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALB:

  • het gekozen bestand ALB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand