Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALD. Als je het bestand wilt openen ALD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Dynamics AX Application Label Data Format Microsoft

Wat is een bestand ALD?

Bevat tekst voor formulieren in Microsoft Dynamics AX, een zakelijke management oplossing. Wordt gebruikt voor veldetiketten, berichten en andere doeleinden. Er bestaat een apart ALD-bestand voor elke ondersteunde taal van de Dynamics AX-gebruikersinterface.

Dynamics AX-labelbestanden worden typisch opgeslagen in de volgende map: "C: Program FilesMicrosoft Dynamics AX40ApplicationApplStandard."

Microsoft ontwikkelde Dynamics AX na het verwerven van Axtapa Systems.

Hoe een bestand openen ALD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALD openen

Andere problemen met een bestand ALD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALD:

  • het gekozen bestand ALD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand