Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALE. Als je het bestand wilt openen ALE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Avid Log File Format Avid Technology

Wat is een bestand ALE?

Film database bestand gemaakt in het Avid Log Exchange (ALE) formaat. Opgeslagen in een tab-gescheiden ASCII-tekstformaat en bevat een opname log van film-, video- en audiodata. Gebruikt in het proces van het overbrengen van filmgegevens tussen systemen.

ALE-bestanden opslaan zowel het schema (database kolommen) en de inhoud van een filmdatabase. Voorbeeldvelden kunnen camera-rollidentificatoren, videolijstnamen, opnametijden, start- en stoptijden, geluidsrollen en beschrijvingen bevatten.

Hoe een bestand openen ALE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALE openen

Andere problemen met een bestand ALE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALE:

  • het gekozen bestand ALE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand