Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALF. Als je het bestand wilt openen ALF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ACT! Lookup Format The Sage Group

Wat is een bestand ALF?

Database bestand gebruikt door ACT !, een customer relationship management (CRM) programma. Bevat opzoekinformatie die wordt gebruikt voor het navigeren, back-up en het herstellen van een ACT! Database. Bevat referentie-informatie voor de CRM-gegevens die zijn opgeslagen in een .ADF-bestand.

Sage ACT! Werd de Swiftpage Act! In 2013.

Hoe een bestand openen ALF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALF openen

Andere problemen met een bestand ALF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALF:

  • het gekozen bestand ALF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand