Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALI. Als je het bestand wilt openen ALI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BlackBerry Application Loader Format Microsoft

Wat is een bestand ALI?

Index van etiketten (.ALD) bestanden die worden gebruikt door Microsoft Dynamics AX bedrijfs management software. Bevat alle labelwaarden, geregeld volgens taal.

Microsoft ontwikkelde Dynamics AX na het verwerven van Axtapa Systems.

Hoe een bestand openen ALI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALI openen

Andere problemen met een bestand ALI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALI:

  • het gekozen bestand ALI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand