Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALM. Als je het bestand wilt openen ALM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alpha Five Database Information Alpha Software, Inc.

Wat is een bestand ALM?

Bibliotheek die wordt verwezen door Alpha Five, een IDE waarmee gebruikers webapplicaties kunnen ontwikkelen. Gecreëerd, samen met .ADB, .ALB en .ALX-bestanden, als een database voor tabellen, sets en andere objecten die de applicatie vormen. Bevat scripts, menu's, werkbalken, bitmaps, gebruikers gedefinieerde functies en importdefinities die worden gebruikt door meer dan een tabel.

ALM-bestanden worden opgeslagen als onderdeel van een algehele Alpha Five ontwikkelaar bibliotheek database. Ze kunnen worden hergebruikt in andere Alpha Five applicaties. Als u een bibliotheek aan een database wilt koppelen, selecteert u het tabblad 'Bibliotheken' in het venster 'Databaseeigenschappen'.

In 2013 werd Alpha Five Alpha Anywhere.

[Naam van uw database] .Alm - Wanneer een database wordt gemaakt, wordt het ALM-bestand met dezelfde naam als uw database gemaakt.

Hoe een bestand openen ALM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALM openen

Andere problemen met een bestand ALM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALM:

  • het gekozen bestand ALM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand