Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALR. Als je het bestand wilt openen ALR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ADRIFT Language Resource Format Campbell Wild

Wat is een bestand ALR?

Game-bestand dat wordt gebruikt door ADRIFT Runner, een programma dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van op tekst gebaseerde games die zijn gemaakt met ADRIFT Generator. Bevat verwijzingen naar variabelen en instructies voor het spel en is geschreven in de ADRIFT taal. Gebruikt voor scripting game events.

ALR-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en kunnen bewerkt worden met elke tekstverwerker.

ADRIFT is kort voor "Adventure Development & Runner - Interactive Fiction Toolkit."

Hoe een bestand openen ALR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALR openen

Andere problemen met een bestand ALR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALR:

  • het gekozen bestand ALR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand