Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALS. Als je het bestand wilt openen ALS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ableton Live Project Format Ableton

Wat is een bestand ALS?

Een ALS-bestand is een audio-project, of 'live set'-bestand gemaakt door Ableton Live, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van elektronische mixen. Het slaat de opstelling van clips op een multitrack-tijdlijn op met menginstellingen en verwijzingen naar de clips, maar niet de clip-bestanden zelf. ALS-bestanden ondersteunen ook bemonsterde instrumenten en looping.

Ableton Live wordt vaak gebruikt door DJ's en live performers voor het opslaan en bewerken van live dance mixes. De live set clips kunnen in verschillende groepen worden gescheiden, waardoor DJ's mixen kunnen organiseren via intros, choruses en andere secties als de muziek vordert.

Hoe een bestand openen ALS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALS openen

Andere problemen met een bestand ALS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALS:

  • het gekozen bestand ALS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand