Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ALZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ALZ. Als je het bestand wilt openen ALZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ALZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ALZip Compressed Format ESTsoft

Wat is een bestand ALZ?

Eigen gecomprimeerd bestandsformaat ontwikkeld door ESTsoft. Gebruik een algoritme die vergelijkbaar is met .ZIP-compressie, maar is geoptimaliseerd voor het comprimeren van grote archieven. Ondersteunt ook zelf-extractie en overspannen archieven.

ALZ-bestanden kunnen worden gedecomprimeerd door ALZip, die deel uitmaakt van de ALTools PC-hulpprogramma en is ook beschikbaar als een zelfstandig product.

Hoe een bestand openen ALZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ALZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ALZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ALZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ALZ openen

Andere problemen met een bestand ALZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ALZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ALZ:

  • het gekozen bestand ALZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ALZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ALZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand