Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AM. Als je het bestand wilt openen AM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GLPK Automake/autoconf Makefile Definitions Format Automake

Wat is een bestand AM?

Bestand gebruikt door Automake, een programma dat gebruikt wordt om Makefiles te genereren. Bevat een Makefile-sjabloon, inclusief de informatie die nodig is om een ​​geldige Makefile-syntax te genereren. Helpers programmeurs definiëren een Makefile met een taal met een hogere orde in plaats van een lage-level Makefile-syntax te schrijven.

Een Makefile verklaart hoe u een programma compileert en koppelt en wordt uitgevoerd met de opdracht Unix make. Makefiles hebben de bestandsnaam Makefile.

Hoe een bestand openen AM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AM openen

Andere problemen met een bestand AM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AM:

  • het gekozen bestand AM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand