Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMB. Als je het bestand wilt openen AMB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alphacam 3D Mill Or 2D Mill VB Macro Format Bolide Software

Wat is een bestand AMB?

Bestand gemaakt door All My Books, een persoonlijke boekorganizer voor Windows. Opslaan van een catalogus van informatie over zowel hardeboeken als e-boekenbestanden (eG, .MOBI, .AZW, .PRC, .FB2, .LRF, enz.). Wordt gebruikt voor het inventariseren van persoonlijke boekencollecties.

Alle Mijn Boeken kunnen informatie ophalen van online databases om automatisch AMB-bestanden te kunnen opvullen.

AMB-bestanden worden opgeslagen in het .MDB-formaat (Microsoft Access).

Hoe een bestand openen AMB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMB openen

Andere problemen met een bestand AMB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMB:

  • het gekozen bestand AMB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand