Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMC. Als je het bestand wilt openen AMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ant Movie Catalog Format N/A

Wat is een bestand AMC?

Een AMC-bestand is een videobestand dat is gemaakt in het formaat Adaptive Modulation and Coding (AMC). Het is ontworpen voor het verzenden van multimedia data tussen mobiele apparaten.

Het AMC-formaat is een variatie van het 3GPP-formaat (.3GP-bestanden) waarmee video kwaliteit kan worden onderhandeld op basis van de kanaalomstandigheden tussen mobiele apparaten.

Hoe een bestand openen AMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMC openen

Andere problemen met een bestand AMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMC:

  • het gekozen bestand AMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand