Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMFM. Als je het bestand wilt openen AMFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Multiple Font Metrics Format Adobe Systems

Wat is een bestand AMFM?

Specificeert de besturingsgegevens en globale lettertype informatie voor een groep Adobe Font Metrics (.AFM) bestanden. Bevat ook een AFM-bestand voor elk van de meesterontwerpen in het lettertypeprogramma. Typisch ongeveer 1,5 KB in grootte.

Hoe een bestand openen AMFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMFM openen

Andere problemen met een bestand AMFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMFM:

  • het gekozen bestand AMFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand