Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMP. Als je het bestand wilt openen AMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Arbitrary Map Settings Format Adobe Systems

Wat is een bestand AMP?

Aanpassingscurvebestand gemaakt door Adobe Photoshop, een afbeelding bewerkingsapplicatie. Bewaart een aangepaste curve die met de hand is getekend, met behulp van het potloodgereedschap in het venster Photoshop Curves. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van aangepaste curve-aanpassingen, die de RGB-kleuren en de tonaliteit van een afbeelding wijzigen.

Om het venster Curves in Photoshop te openen, selecteert u Afbeelding & rarr. Aanpassingen & rarr. Curves ....

Aangepaste curven getekend met het Curvepaneel potloodgereedschap worden opgeslagen als AMP-bestanden. Curven getekend met het curve point tool worden opgeslagen als .ACV bestanden.

Hoe een bestand openen AMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMP openen

Andere problemen met een bestand AMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMP:

  • het gekozen bestand AMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand