Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMR. Als je het bestand wilt openen AMR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adaptive Multi-Rate Compressed Audio Format N/A

Wat is een bestand AMR?

Een AMR-bestand is een geluidsbestand dat is opgeslagen in een gecomprimeerd audio-formaat dat is ontwikkeld door Ericsson. Het wordt gebruikt door veel 3G-mobiele telefoons voor spraakopnamen, zoals MMS-berichten. AMR-bestanden bevatten het algebraïsche code Excited Linear Prediction (ACELP) algoritme, dat is ontworpen om het menselijke spraakgeluid efficiënt te comprimeren.

AMR-bestanden kunnen opgeslagen worden in het AMR-NB (Narrowband) of AMR-WB (Wideband) formaat. Wideband audio ondersteunt een breder frequentiebereik en biedt daarom een ​​betere geluidskwaliteit.

Hoe een bestand openen AMR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMR openen

Andere problemen met een bestand AMR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMR:

  • het gekozen bestand AMR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AMR
AMR naar MP3AMR naar 3GAAMR naar 3GPAMR naar AACAMR naar AC3AMR naar FLAAMR naar M4AAMR naar OGGAMR naar WAV