Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMS. Als je het bestand wilt openen AMS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Velvet Studio Module Format N/A

Wat is een bestand AMS?

Bewaart kalibratie instellingen voor monitoren die zijn gedefinieerd in de Preferences van Color Settings van Photoshop. Wordt gebruikt voor het wijzigen van de manier waarop kleuren op verschillende monitoren worden weergegeven en bepaalt hoe RGB / CMYK conversies zijn uitgevoerd.

Hoe een bestand openen AMS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMS openen

Andere problemen met een bestand AMS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMS:

  • het gekozen bestand AMS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand