Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMX. Als je het bestand wilt openen AMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Motion Exchange Format Adobe Systems

Wat is een bestand AMX?

Video of animatie opgeslagen in Adobe's Motion Exchange-indeling. Ontwikkeld als standaardformaat voor het exporteren van videoprojecten (zoals After Effects .AEP-bestanden) naar andere programma's.

Het AMX formaat werd ook ondersteund door LiveMotion, die in november 2003 door Adobe werd stopgezet.

Hoe een bestand openen AMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMX openen

Andere problemen met een bestand AMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMX:

  • het gekozen bestand AMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand