Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMXD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMXD. Als je het bestand wilt openen AMXD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMXD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Max For Live Project Format Ableton

Wat is een bestand AMXD?

Audio-apparaat instellingen bestand gemaakt door Ableton Max for Live, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van aangepaste apparaten voor Ableton Live audio software. Kan een geluidseffect, een MIDI-effect of een aangepast instrument zijn. Hiermee kunnen de muziekprodusenten de standaard Ableton Live-apparaten verlengen.

Ableton Max for Live wordt geleverd als een standalone applicatie of als onderdeel van de Ableton Suite, een verbeterde versie van Ableton Live.

Hoe een bestand openen AMXD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMXD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMXD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMXD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMXD openen

Andere problemen met een bestand AMXD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMXD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMXD:

  • het gekozen bestand AMXD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMXD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMXD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand