Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AMZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AMZ. Als je het bestand wilt openen AMZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AMZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Amazon MP3 Downloader Format Amazon

Wat is een bestand AMZ?

Bestand gebruikt door Amazon MP3 Downloader, een programma dat wordt gebruikt voor het downloaden van .MP3 bestanden van Amazon. Bevat gegevens die worden gebruikt voor het activeren van Amazon MP3 Downloader om de download van MP3-bestanden te starten. Opgeslagen in een gecodeerde XML-formaat.

Als bestanden niet automatisch downloaden, probeer het AMZ-bestand handmatig te openen om hun download te starten.

De Amazon MP3-downloader is vervangen toen Amazon Music in 2016 werd vrijgegeven, die muziek streaming services biedt in plaats van MP3 downloads.

Hoe een bestand openen AMZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AMZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AMZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AMZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AMZ openen

Andere problemen met een bestand AMZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AMZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AMZ:

  • het gekozen bestand AMZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AMZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AMZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand