Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AN. Als je het bestand wilt openen AN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Edge Animate Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand AN?

Projectbestand aangemaakt door Adobe Edge Animate, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van geanimeerde webpagina content. Bevat een multitrack-tijdlijn voor het animeren van webpagina-elementen. Bevat jQuery (een JavaScript-bibliotheek) voor het inschakelen van animaties. Kan als alternatief worden gebruikt voor het maken van webpagina's met Flash.

Wanneer u een project opslaan in Edge Animate, bespaart u een .HTML-bestand. Na het kiezen om op te slaan, creëert Edge Animate een map die het .HTML-bestand bevat. Het creëert echter ook het AN-projectbestand en bijbehorende .CSS- en .JS-bestanden die nodig zijn voor de animatie.

Een bestand kan worden gebruikt om .ANTMPL sjabloon bestanden te maken:

Selecteer Bestand & rarr. Opslaan als sjabloon ..., geef uw bestand een naam, selecteer de locatie opslaan en klik op Opslaan.

Adobe Edge, de voorganger van Edge Animate, gebruikt de .EDGE-extensie. Deze extensie kan met de extensie ".An" verwisselbaar worden gebruikt. De extensie ".An" is echter de standaardinstelling.

Vanaf november 2015 wordt Edge Animate niet meer actief ontwikkeld.

Hoe een bestand openen AN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AN openen

Andere problemen met een bestand AN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AN:

  • het gekozen bestand AN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand